Loading...

vLm Partner worden?

vLm verwelkomt graag nieuwe leden, zowel personen als organisaties. Daarbij zijn we op zoek naar organisaties die hun bedrijfslidmaatschap willen versterken door een partnership aan te gaan met vLm. Dit kunnen zowel bestaande als nieuwe leden zijn.
Heeft jouw organisatie behoefte aan kennisdeling, netwerkverrijking of profilering onder onze leden ? Het kan bij vLm allemaal, als lid en helemaal als partner!

vLm Partnerships: verrijking op zowel inhoud als netwerk

Vereniging Logistiek Management is een zeer interessant platform voor organisaties om in te participeren voor alle schakels in de logistieke keten, waaronder ook verladers en logistiek dienstverleners. vLm organiseert jaarlijks tientallen evenementen, waaronder een uniek (prijzen-) Gala van de Logistiek en een inspirerend Logistiek Management Congres, waar logistiek en supply chain professionals elkaar treffen. Dit zijn veelal (eind)verantwoordelijken voor de operatie (site/plant), logistiek of supply chain van de organisaties waar ze actief zijn.
Kennis en interessante cases worden gedeeld en tegelijkertijd versterken de deelnemers en genodigden hun netwerk. Partners van vLm hebben zitting in de programmacommissie en profiteren van de optelsom van de vele contacten en kennis onder vooraanstaande verladers en logistiek dienstverleners in Nederland. Daarnaast wordt de naamsbekendheid van de organisatie vergroot en de employer brand versterkt.

Opties nog open

Interesse? Voor meer informatie kan je contact opnemen via het formulier op deze pagina. Vervolgens nemen wij contact met je op om te bespreken hoe je de rol van partner wenst te vervullen. Zo komen we tot een interessante samenwerking.