Loading...

VLM Partner & VLM Partnerprogramma’s

Vereniging Logistiek Management is een mooi en interessant platform voor organisaties om in te participeren voor alle schakels in de logistieke keten, waaronder transporteurs, verladers en logistiek dienstverleners. Ook aanverwante organisaties als bijvoorbeeld verzekeraars, uitzendorganisaties en toeleveranciers zijn welkom bij VLM. Onze leden zijn veelal (eind)verantwoordelijken voor de operatie (site/plant), logistiek of supply chain of werkzaam op (middle)management niveau binnen aanverwante organisaties.

Welk Partnership past bij jullie organisatie?

VLM Partner

VLM verwelkomt graag nieuwe partners en sponsoren. Daarbij zijn we op zoek naar organisaties die een bedrijfslidmaatschap willen versterken door een meerjarig partnership aan te gaan met VLM. Dit kunnen zowel bestaande als nieuwe bedrijfsleden zijn.

Laat het ons jullie interesse weten, dan bespreken wij samen hoe we de rol van partner kunnen invullen.
Zo komen we tot een interessante samenwerking!

VLM Partnerprogramma’s

VLM organiseert jaarlijks vele unieke evenementen, kennissessies en landelijke prijzen (Awards), waaronder de Nederlandse Logistiek Prijs. Van een inspirerend Congres of Logistiek Debat tot een exclusief bedrijfsbezoek, bij VLM treffen logistiek en supply chain professionals elkaar.

Kennis en interessante cases worden tijdens onze bijeenkomsten gedeeld en tegelijkertijd versterken de deelnemers en genodigden hun netwerk. Bedrijfsleden met een Partnerprogramma BRONS, ZILVER of GOUD kunnen aanschuiven bij de organisatie van een event. Zo profiteren ze van de optelsom van de vele contacten en kennis onder vooraanstaande verladers en logistiek dienstverleners in Nederland. Daarnaast wordt de naamsbekendheid van de organisatie vergroot en de employer brand versterkt.

Heeft jouw organisatie behoefte aan kennisdeling, netwerkverrijking of profilering via onze Partnerprogramma’s?
Laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden.

Partnerprogramma Brons
Partnerprogramma Zilver
Partnerprogramma Goud

Onze Partners en Sponsoren