Loading...

VLM Partnership: verrijking op zowel inhoud als netwerk

Vereniging Logistiek Management is een mooi en interessant platform voor organisaties om in te participeren voor alle schakels in de logistieke keten, waaronder ook transporteurs, verladers en logistiek dienstverleners.

VLM organiseert jaarlijks vele evenementen, waaronder een uniek (Awards) Nederlandse Logistiek Prijs en een inspirerend Congres of Debat, waar logistiek en supply chain professionals elkaar treffen. Dit zijn veelal (eind)verantwoordelijken voor de operatie (site/plant), logistiek of supply chain van de organisaties waar ze actief zijn.

Kennis en interessante cases worden tijdens onze bijeenkomsten gedeeld en tegelijkertijd versterken de deelnemers en genodigden hun netwerk. Partners van VLM kunnen zitting nemen in de programmacommissie en profiteren van de optelsom van de vele contacten en kennis onder vooraanstaande verladers en logistiek dienstverleners in Nederland. Daarnaast wordt de naamsbekendheid van de organisatie vergroot en de employer brand versterkt.

VLM Partner worden?

VLM verwelkomt graag nieuwe partners. Daarbij zijn we op zoek naar organisaties die hun bedrijfslidmaatschap willen versterken door een meerjarig partnership aan te gaan met VLM. Dit kunnen zowel bestaande als nieuwe bedrijfsleden zijn.
Heeft jouw organisatie behoefte aan kennisdeling, netwerkverrijking of profilering onder onze leden?

Laat het ons weten, dan nemen wij contact met je op om te bespreken hoe jullie de rol van partner wensen in te vervullen.
Zo komen we tot een interessante samenwerking!