Loading...

Ledenvoordeel

Wil je jouw netwerk vergroten? Heb je aandacht voor je eigen ontwikkeling en wil je jouw ervaringen delen met andere logistiek professionals? Dan is een VLM lidmaatschap echt iets voor jou! Als je lid bent kun je genieten van veel ledenvoordeel. Ben je al overtuigd? Meld je dan snel aan!
Loading...

Lid worden?

Wil je jouw netwerk vergroten? Heb je aandacht voor je eigen ontwikkeling en wil je jouw ervaringen delen met andere logistiek professionals?
Dan is een VLM lidmaatschap echt iets voor jou! Als je lid bent kun je genieten van veel ledenvoordeel. Meld je aan!

Vakbladen

Als lid van VLM geniet je 388 Euro/jaar voordeel op diverse vakbladen. We proberen actief dit aanbod uit te breiden; op dit moment ontvang je als lid twee vakbladen:

Logisticx (Evofenedex) magazine

Normaal: €131 per jaar, VLM leden: gratis

Logisticx het vakblad van Evofenedex voor de logistiek professional over human capital, vervoer, warehousing, supply chain management, overheid en regelgeving en gevaarlijke stoffen verschijnt 6 keer jaar op tabloidformaat.

Logistiek.nl

Normaal online: €191,40 per jaar, VLM leden: gratis

  • Onbeperkt toegang tot het nieuws, verdiepende achtergrond, opinie- en kennisartikelen op Logistiek.nl voor VLM leden.
  • Een online VLM dossier pagina op Logistiek.nl. Dit is een verzamelpagina waar alle VLM content staat en terug te vinden is, ook voor niet VLM leden.
Loading...

Topcoaches voor Toptalent

Topcoaches voor Toptalent (TvT) is een uniek coachingprogramma waarbij logistieke toptalenten de kans krijgen zich te ontwikkelen. Een selecte groep van tien tot twintig ambitieuze studenten Logistiek van diverse Hogescholen en Universiteiten komen in aanmerking voor dit project.

Topcoaches voor Toptalent is ontstaan om de kloof tussen theorie en praktijk verder te verkleinen. Het initiatief is een samenwerking van VLM, evofenedex, TLN en JLN met hogescholen door heel Nederland en wordt ondersteund door het Kennisakkoord Logistiek. Vanaf 2019 zijn ook een groot aantal Universiteiten aangesloten en kunnen ook master studenten deelnemen en VLM leden zich aanmelden als topcoachbedrijf.

Door deze samenwerking tussen alle partijen wordt elke student nog beter voorbereid op de arbeidsmarkt en brengen we logistiek, nu en in de toekomst, naar een hoger niveau! Samenwerking, uitwisseling en wisselwerking staan hierbij centraal.

Mentor/mentee:

Wil jij:

  • je verder ontwikkelen?

  • sparren met ervaringsdeskundigen?

  • jouw netwerk in de logistiek vergroten?

  • jouw carrière pad uitstippelen?

  • jouw potentie maximaliseren?

In het programma wordt een JLN-lid gekoppeld aan een VLM-lid. In samenspraak wordt besproken wat je de komende tijd wilt bereiken en op welke manier je elkaar daarbij wilt en kunt ondersteunen.

Het Mentor-/Mentee programma is een belangrijk en effectief middel om logistieke en supply chain professionals in verschillende carrièrefases een stap verder te helpen. Een mentor binnen dit programma is een gids die de mentee helpt richting te geven aan zijn of haar carrière, en ook spart over relevante werkgerelateerde problemen en uitdagingen. Een mentee prikkelt de mentor met nieuwe logistieke vakkennis en een frisse blik.

Lid worden?

Wil je jouw netwerk vergroten? Heb je aandacht voor je eigen ontwikkeling en wil je jouw ervaringen delen met andere logistiek professionals?
Dan is een VLM lidmaatschap echt iets voor jou! Als je lid bent kun je genieten van veel ledenvoordeel. Meld je aan!