Loading...

Ledenvoordeel

Wil je jouw netwerk vergroten? Heb je aandacht voor je eigen ontwikkeling en wil je jouw ervaringen delen met andere logistiek professionals? Dan is een vLm lidmaatschap echt iets voor jou! Als je lid bent kun je genieten van veel ledenvoordeel. Ben je al overtuigd? Meld je dan snel aan!
Loading...

Lid worden?

Wil je jouw netwerk vergroten? Heb je aandacht voor je eigen ontwikkeling en wil je jouw ervaringen delen met andere logistiek professionals?
Dan is een vLm lidmaatschap echt iets voor jou! Als je lid bent kun je genieten van veel ledenvoordeel. Meld je aan!

Topcoaches voor Toptalent

Topcoaches voor Toptalent (TvT) is een uniek coachingprogramma waarbij logistieke toptalenten de kans krijgen zich te ontwikkelen. Jaarlijks komt een selecte groep van tien tot twintig ambitieuze studenten Logistiek van diverse Hogescholen en Universiteiten in aanmerking voor dit project.

Topcoaches voor Toptalent is in 2007 ontstaan om de kloof tussen theorie en praktijk verder te verkleinen. Het initiatief is een samenwerking van evofenedex, TLN en JLN met hogescholen door heel Nederland en wordt ondersteund door het Kennisakkoord Logistiek. evofenedex is 10 jaar uitvoerder geweest van TvT.  Halverwege 2017 heeft vLm het stokje overgenomen en kunnen ook vLm leden zich aanmelden als topcoachbedrijf. Vanaf 2019 zijn ook een groot aantal Universiteiten aangesloten en kunnen ook master studenten deelnemen.

Door deze samenwerking tussen alle partijen wordt elke student nog beter voorbereid op de arbeidsmarkt en brengen we logistiek, nu en in de toekomst, naar een hoger niveau! Samenwerking, uitwisseling en wisselwerking staan hierbij centraal.

Het programma draait 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 140+ studenten een succesvolle afstudeerperiode bezorgd met aansprekende opdrachten en extra begeleiding door topcoaches.  Zo’n 85 verschillende bedrijven hebben aan dit coachingprogramma meegedaan, variërend van eenmalige deelname tot zes jaar beschikbaarheid als topcoachbedrijf. Logistiek is een werkveld waarin studenten en bedrijven mogen en kunnen uitblinken. Topcoaches voor Toptalent biedt deze mogelijkheid. Niet voor niets zijn oud-deelnemers uitgegroeid tot logistiek talenten van het jaar en heeft een deelnemer van dit afstudeerprogramma de Nederlandse Scriptieprijs gewonnen.

Mentor/mentee:

Wil jij:

  • je verder ontwikkelen?

  • sparren met ervaringsdeskundigen?

  • jouw netwerk in de logistiek vergroten?

  • jouw carrière pad uitstippelen?

  • jouw potentie maximaliseren?

In het programma wordt een JLN-lid gekoppeld aan een vLm-lid. In samenspraak wordt besproken wat je de komende tijd wilt bereiken en op welke manier je elkaar daarbij wilt en kunt ondersteunen.

Het Mentor-/Mentee programma is een belangrijk en effectief middel om logistieke en supply chain professionals in verschillende carrièrefases een stap verder te helpen. Een mentor binnen dit programma is een gids die de mentee helpt richting te geven aan zijn of haar carrière, en ook spart over relevante werkgerelateerde problemen en uitdagingen. Een mentee prikkelt de mentor met nieuwe logistieke vakkennis en een frisse blik.

Loading...

Vakbladen

Als lid van vLm geniet je 388 Euro/jaar voordeel op diverse vakbladen. We proberen actief dit aanbod uit te breiden; op dit moment ontvang je als lid twee vakbladen:

Logisticx (Evofenedex) magazine

Normaal: €131 per jaar, vLm leden: gratis

Logisticx het vakblad van Evofenedex voor de logistiek professional over human capital, vervoer, warehousing, supply chain management, overheid en regelgeving en gevaarlijke stoffen verschijnt 6 keer jaar op tabloidformaat.

Logistiek.nl

Normaal online: €188 per jaar, vLm leden: gratis

  • Onbeperkt toegang tot het nieuws, verdiepende achtergrond, opinie- en kennisartikelen op Logistiek.nl voor vLm leden.
  • Een online vLm dossier pagina op Logistiek.nl. Dit is een verzamelpagina waar alle vLm content staat en terug te vinden is, ook voor niet vLm leden.

Lid worden?

Wil je jouw netwerk vergroten? Heb je aandacht voor je eigen ontwikkeling en wil je jouw ervaringen delen met andere logistiek professionals?
Dan is een vLm lidmaatschap echt iets voor jou! Als je lid bent kun je genieten van veel ledenvoordeel. Meld je aan!