Loading...

Wie zijn wij?

De VLM Community Zelfstandig Professionals is er voor alle zelfstandig ondernemers, freelancers, zzp’ers en interimmers die lid zijn of lid willen worden van VLM.

Wat is ons doel?

In de sector Logistiek (& Supply Chain) zijn er steeds meer Zelfstandig Professionals en de verwachting is dat dit aantal blijft groeien. Deze professionals zijn trots op het feit dat zij hun vak onder eigen naam uitvoeren. In het kader van de maatschappelijke ontwikkeling van de flexibilisering van de arbeidsmarkt zijn deze specialisten zeer waardevol.

Door deze flexibilisering ontberen Zelfstandig Professionals een aantal faciliteiten die normaal gesproken door bedrijven aan hun medewerkers worden aangeboden. Faciliteiten als Opleiding & Training, Sales & Marketing, Juridische ondersteuning, Verzekeringen en Inkoopvoordelen moet een zelfstandig ondernemer nu dus zelf regelen. Als vLm willen wij ons inzetten om deze faciliteiten aan te bieden.

Tijdens bijeenkomsten van deze community kijken we graag themagericht naar de wensen en input van onze (sub)leden. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om te netwerken tijdens de welbekende VLM-borrel.

Discussiëren en elkaar ontmoeten kan nu ook snel en eenvoudig in ‘MijnVLM’.
Deel je kennis & ervaring, start een discussie en plaats nieuws en vacatures.

Voor vragen en/of andere zaken kun je ons altijd een berichtje sturen.

We zien uit naar jullie komst!

Alle evenementen + aanmelden?

MijnvLm.nl >
MijnvLm.nl >
Ralph Hendrix
Ralph HendrixVoorzitter