Loading...

Wat is dit voor initiatief?

Topcoaches voor Toptalent (TvT) is een uniek coaching programma waarbij logistieke toptalenten de kans krijgen zich te ontwikkelen. Jaarlijks komt een selecte groep van tien tot twintig ambitieuze studenten Logistiek van diverse Hogescholen en Universiteiten in aanmerking voor dit project.

Topcoaches voor Toptalent is in 2007 ontstaan om de kloof tussen theorie en praktijk verder te verkleinen. Het initiatief is een samenwerking van evofenedex, TLN en JLN met hogescholen door heel Nederland en wordt ondersteund door het Kennisakkoord Logistiek. evofenedex is 10 jaar uitvoerder geweest van TvT.  Halverwege 2017 heeft vLm het stokje overgenomen en kunnen ook vLm leden zich aanmelden als topcoachbedrijf. Vanaf 2019 zijn ook een groot aantal Universiteiten aangesloten en kunnen ook master studenten deelnemen.

Door deze samenwerking tussen alle partijen wordt elke student nog beter voorbereid op de arbeidsmarkt en brengen we logistiek, nu en in de toekomst, naar een hoger niveau! Samenwerking, uitwisseling en wisselwerking staan hierbij centraal.

Het programma draait 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 140+ studenten een succesvolle afstudeerperiode bezorgd met aansprekende opdrachten en extra begeleiding door topcoaches.  Zo’n 85 verschillende bedrijven hebben aan dit coachingprogramma meegedaan, variërend van eenmalige deelname tot zes jaar beschikbaarheid als topcoachbedrijf. Logistiek is een werkveld waarin studenten en bedrijven mogen en kunnen uitblinken. Topcoaches voor Toptalent biedt deze mogelijkheid. Niet voor niets zijn oud-deelnemers uitgegroeid tot logistiek talenten van het jaar en heeft een deelnemer van dit afstudeerprogramma de Nederlandse Scriptieprijs gewonnen.

Kijk en luister hieronder naar enkele verhalen van deelnemers.

Stuur je interesse naar info@vlm.nl

Stuur e-mail
Stuur e-mail

Stuur je interesse naar info@vlm.nl

Stuur e-mail
Stuur e-mail