Weet u als logistiek professional wat u waard bent? Wat zijn de trends en ontwikkelingen binnen logistieke en SCM functies? Op onder andere deze vragen willen Berenschot en vLm ondersteund door Logistiek, graag een antwoord geven.

De specialisten van Berenschot hebben jarenlange ervaring met dit type onderzoek in diverse sectoren en functie types. Dit onderzoek levert waardevolle informatie op voor de deelnemers en hun collega’s. Informatie die men kan gebruiken bij functionerings-, beoordelings- en sollicitatiegesprekken.

Met dit onderzoek wil vLm een verdere invulling geven aan haar missie: het prikkelen en ondersteunen van de logstieke- of scm professional in haar of zijn carrière (en daarmee aan de ontwikkeling van het vakgebied en het succes van organisaties). Naast het onderzoek zullen een of meer discussie sessies plaatsvinden met vLm-leden.   De onderzoekresultaten worden gepubliceerd in Logistiek en een gezamenlijk uitgegeven white paper. Tijdens het vLm Jaarcongres zullen de uitkomsten nader worden toegelicht!

Het onderzoek kost u slechts 10 minuten van uw tijd en is indien gewenst anoniem. Deelnemers maken bovendien kans op toegang tot het vLm Gala van de Logistiek 2016 in november. Hier wordt onder andere de Nederlandse Logistiek Prijs uitgereikt. Er worden twee dinerplaatsen verloot t.w.v. €750,-.

Start de vragenlijst

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
vereniging Logistiek management

Peter van der Sterre
directeur