Tijdens het vLm Jaarcongres 2016 is meer dan ooit duidelijk geworden dat innovatie essentieel is voor logistiek (en industrieel) Nederland. De slagingskans van innovaties wordt voor slechts 25 procent bepaald door de technische uitvoering en voor zeker 75 procent door het sociale aspect.
Maar hoe innoveer je nu in de praktijk van alle dag? En hoe maak je dit concreet en beheersbaar? Op deze vragen wil de vLm Community Sociale Innovatie antwoorden vinden door discussie en bezoeken aan bedrijven en instellingen die het ‘gewoon doen’!
De vLm community Sociale Innovatie is een groep vLm-leden die sociale innovatie als gemeenschappelijke interesse heeft en die wil uitdragen binnen en/of buiten de vereniging. Hiervoor maken zij gebruik van sociale media;
De vLm Community Sociale Innovatie zal eind september via bovenstaande social media kanalen en de nieuwsbrief en site van vLm bekend maken wat voor activiteiten zij tot en met medio
volgend jaar organiseren.
Heb je vragen, ideeën, voorstellen en kennis die je wilt delen? Word member van de Linkedin group of andere social media. Natuurlijk kun je ook mailen naar: john.raaijmakers@nl.thalesgroup.com of pieter.keeris@vision-share.nl.
Doe mee met het verbreden en verdiepen van kennis en inzicht ín Sociale Innovatie!