Op initiatief van GS1 Belgium & Luxembourg, GS1 Nederland, VIL (Vlaams Instituut Logistiek) en vLm community Fashion Logistiek werd in september 2016 de ‘Expertgroep RFID in Fashion in de Benelux’ opgericht.

Deze groep bestaat, behalve de oprichters, uit Belgische en Nederlandse merken en distributeurs in de modesector die ervaring hebben met RFID implementatie. Het doel van de Expertgroep is om ervaringen uit te wisselen, drempels voor een brede implementatie te verlagen en de opgebouwde praktijkkennis ter beschikking te stellen aan de gehele markt. Zo hoeft niet iedereen het wiel opnieuw uit te vinden, zijn de marktspelers beter op elkaar afgestemd en wordt de implementatie van RFID goedkoper.

Tag
De groep komt tussen oktober 2016 en oktober 2017 viermaal samen op locaties in België en Nederland. Tijdens de bijeenkomsten worden onderwerpen zoals de keuze van tag en de commerciële opportuniteiten van RFID aangesneden.

Meepraten of meedoen? Stuur ons een email en/of word lid van de besloten LinkedIn groep ‘Expertgroep RFID in de mode’. Lees via deze linke het verslag van de eerste meeting van de expertgroep; Verslag Benelux Expertengroep RFID in Fashion meeting 28-10-2016.

Vragen? Contacteer Info@expertgroepRFID.info of Frank Huele (f.huele@concepts.nl) , voorzitter van de vLm community Fashion logistiek.