Logistiek Management Congres 19 juni 2019
‘Smart Tech, Human Touch’
Georganiseerd door vereniging Logistiek management  

Hoofdsponsor: Tempo-Team

‘Smart Tech, Human Touch’ Versterken van de supply chain met smart technology en common sense
Het is niet de vraag óf nieuwe technologieën iets voor jou gaan betekenen, maar wanneer!? Hoe kan jij smart technologie, data en creativiteit optimaal inzetten en samen laten werken met jouw omgeving? Vanuit het thema ‘Smart Tech, Human Touch’ raak je geïnspireerd en geïnformeerd over concrete toepassingen waarmee jij morgen kan starten.

De mate van voorspelbaarheid is bepalend voor het vermogen van een supply chain. Zo is er zonder arbeid geen beweging; en arbeidsinzet is schaars. Te weinig ervan vertraagd en teveel verspilt. Daarom is de impact van juiste forecasting zo groot. Technologie en data helpen ons, maar dat alleen is niet genoeg. Interpretatie, anticipatie en gevoel beïnvloeden onze keuzes. Smart tech en human touch moeten samen het verschil maken.

Tijdens Het Logistiek Management Congres 2019 zoomen we in op een aantal nieuwe technologieën, laten we zien hoe je ze kan toepassen in jouw organisatie, hoe AI de interactie tussen mens en technologie zal veranderen en humaniseren én hoe kun jij gebruik kan maken van de toenemende technologie in jouw voordeel?  

Nieuwsgierig?

Haal meer uit je brein en kom op 19 juni naar het Logistiek Management Congres 2019. Met interessante sprekers en cases uit de praktijk (Kien Logistics Management, Coolblue, Hollister, Tempo-Team en Cycloon) en een mooie balans tussen interactie en inhoudelijke kennis.

Keynote Christian Kromme

Christian Kromme is futurist, spreker en auteur van het bestseller boek Humanification. Hij geeft inspirerende keynotes over de impact van technologische ontwikkelingen op organisaties en de samenleving. De rol van Kunstmatige Intelligentie op de mensheid, samenleving en bedrijven staan in zijn keynote centraal. Jij weet straks hoe jij Kunstmatige Intelligentie kan toepassen in jouw organisatie, waarbij de mensen in jouw organisatie centraal staan.

Meet the Experts tijdens de Experience breaks

Tijdens de congrespauzes kan je op het Experience Plein enkele technische innovaties bekijken en beleven. Ook kan je in gesprek met experts en winnaars van diverse Logistieke Prijzen over hun inzet van ‘smart tech en human touch’ in een 1-op-1 meeting tijdens de Experience breaks.

Aanmelden en meer informatie: https://my.vlm.nl/activiteiten/2586