Op 3 maart ging de Logistiek Tafel 010/070 op bezoek bij onze nieuwste tafelgenoot Frank Valkenburg. Frank is Key Accountmanager bij Equinox MHE. Equinox is gespecialiseerd in het leveren van systemen voor het automatiseren van het warehouse.

Wij werden hartelijk ontvangen door Frank en zijn collega’s Wouter van den Berg, Technical director en Denny van Veen, Marketeer. Zij namen ons mee in de wereld van Equinox waar CTO – Configure to Order – als strategie en Robotica als de nieuwste innovaties in het magazijn van de toekomst centraal staan. Met eigen ogen mochten we de sorter bewonderden die in het nieuwe pand van Equinox werd opgebouwd voor de LogiMAT 2020. Sander Voet, Manager mechanical engineer, vertelde ons er alles over. Bekijk hier de video van de nieuwste L/R sorter die Equinox biedt. Op de foto staan wij voor de sorter. V.l.n.r.: Wouter van den Berg, Mark van Ommen, Frank Valkenburg, Robert Ossevoort, Sybrand Meersschaert, Judith de Witte, Raoul Hildebrand, Denny van Veen.


Aan het einde van het bezoek mochten wij zelf aan de slag met de ‘Casus VLM: vele wegen die naar Rome leiden’. Het doel van de opdracht was ontdekken welke aspecten belangrijk zijn bij het automatiseren van een sorteerproces in een warehouse.

Wil je meer weten over het warehouse van de toekomst met inzet van robotica? Bekijk dan hier de video. Equinox werkt samen met Geek+

Ook een keer een logistieke tafel bijeenkomst bijwonen in 010/070?

Neem dan contact op met tafel lid Judith de Witte via info@vlm.nl