Beste vLm’ers,

Het zijn bizarre tijden. Het coronavirus houdt ons in de greep. Zowel privé als zakelijk worden wij allemaal op de proef gesteld; iedere dag weer die vele mensen die vechten voor hun leven, iedere dag weer het nieuws dat er wederom besmettingen zijn, opdrachten die massaal worden afgebeld, dagenlang thuis zitten…. Opeens ziet de wereld er heel anders uit.

Ook bij de vLm hadden wij mooie plannen voor het eerste half jaar. Ons jaarcongres en de vele communitie-events en logistieke tafels bij mooie bedrijven met actuele onderwerpen. We hadden ons erop verheugd maar helaas moeten deze plannen even in de ijskast. Wij laten er ons niet van weerhouden om verder te kijken. Wat gaan wij doen om zichtbaar te blijven voor onze leden? Allereerst gaan wij fysieke activiteiten zoals het congres en de logistieke tafels alsmede communitie-events voortzetten in de tweede helft van 2020. Tot die tijd zijn wij voornemens om via Social media een aantal activiteiten te organiseren zoals webinars, virtuele borrels en een wekelijks vragenuur waar ieder lid terecht kan voor vragen, informatie, kennisuitwisseling. Wij houden jullie via deze nieuwsbrief op de hoogte.

Heb je een dringende vraag, onderwerp of leuk idee wat je met ons wilt delen? Stuur dan een e-mail naar info@vlm.nl

Verder mogen wij met gepaste trots het toetreden melden van maar liefst 4 nieuwe bestuursleden in ons bestuur. Michel Geboers, Arno Wijnants, Roberto Palland en Hans van der Spek. Ik heet jullie van harte welkom en samen met elkaar gaan wij de VLm weer op de logistieke kaart zetten. Helaas heeft Dennis Siliacis zich vanwege gezondheidsklachten zich moeten terugtrekken waardoor het bestuur nu bestaat uit 8 bestuursleden. Dennis, bedankt voor je grote inzet en enthousiasme!

Op dit moment zijn wij druk bezig met de overdracht van administratieve zaken naar een extern bureau (MOS), een nieuwe website, maandelijkse nieuwsflits, plannen voorbereiden voor het congres, het jaarverslag. Kortom, wij blijven in beweging!

Ik wil tot slot langs deze weg iedereen ontzettend veel wijsheid toewensen en let een beetje goed op jezelf en op elkaar.

Met vriendelijke groet,

Peter Oosterbeek
Vice voorzitter