Edward schrijft al een aantal jaren columns en blogs over supply chain management. Een aantal van deze publicaties heeft hij gebundeld in een boek en aangevuld naar verwijzingen naar de theorie. De opbrengst van de verkoop van de eerste 100 exemplaren gaat volledig naar de Clini Clowns.

‘De studieboeken van schrijvers zoals Ad van Goor, Hessel Visser en Caroline van der Meer geven de theorie op het gebied van logistiek en supply chain management prima weer. Als interim manager of consultant merk ik dagelijks dat veel managers, directeuren, docenten, studenten en ZZP-ers toch nog op zoek zijn naar praktische tips & tricks om de theorie succesvol in de praktijk toe te passen. Zij willen concrete resultaten. Dit gaat dan voornamelijk over de inzet van soft skills en daar gaat een groot deel van het boek over,’ aldus Edward Heijnen

Het voorwoord is geschreven door onze voormalige voorzitter, Prof. Dr. Jack van der Veen en het boek bevat een aantal ‘prachtige praktische en vooral leerzame verhalen,’ aldus de review van Hessel Visser. Dit praktische boek kun je bestellen via www.supplychaininsight.nl of via www.bol.com.  Het boek kost €20,- en de opbrengst van de 1e 100 boeken gaat volledig naar de Clini Clowns.

In navolging op dit boek organiseren vLm en Edward Heijnen nog dit najaar een interessant event. Houd de agenda in de gaten!