Project Description

vLm Community Regio Noord heeft een groot geografisch deel van Nederland onder haar hoede. Kennisdeling, netwerken en samenwerking binnen onze regio worden door ons compacte bestuur gestimuleerd, onder meer door het organiseren van aansprekende evenementen, meerdere keren per jaar. Graag combineren we een bedrijfsbezoek met het behandelen van een thema en zoeken we naar de verbinding van praktijk en theorie. We werken hierin samen met andere vLm-communities en Jong Logistiek Nederland.

In de afgelopen jaren hebben we bezoeken gebracht aan Meijer Handling Solutions in St. Jacobiparochie, Wehkamp in Zwolle, de Eemshaven/Groningen Seaports, Graaco/multimodale terminal in Coevorden, om een paar voorbeelden te noemen. In een workshop hebben we het thema ‘supply chain leiderschap’ behandeld, waarbij een interessante spreker van Albert Heijn.

Steeds lukt het om het nuttige, leerzame en aangename met elkaar te combineren.

Ondersteund door het verenigingsbureau in Nijkerk nemen wij het voortouw bij het organiseren van nieuwe activiteiten voor onze community. Wij staan hierbij open voor suggesties en tips, ook van  noorderlingen die trots zijn op hun eigen bedrijf en logistieke prestaties. Vakgenoten die éénmalig willen helpen bij het organiseren van een evenement of collega’s die in ons regiobestuur actief gaan deelnemen: jullie zijn welkom.

Eind 2019 heeft ons derde bestuurslid Toine Giessen een nieuwe werkkring buiten het vakgebied aanvaard en heeft hij ook het regiobestuurslidmaatschap neergelegd. Deze vacature is nog niet ingevuld.

Fred Rijkers
Fred RijkersVoorzitter