Begin 2019 start de 4e editie van het mooie Mentor Mentee programma van vLm/JLN, met 2 nieuwe coördinatoren!
Graag stellen zij zich voor en zien uit naar nieuwe mentoren en mentees om met elkaar een mooie nieuwe editie neer te zetten.

Vanuit vLm: Nicole Sies
Mijn naam is Nicole Sies, al ruim 20 jaar werkzaam als Logistiek en Supply Chain professional. Eerst in de transport sector, maar daarna vooral bij grote verladers als Douwe Egberts en Friesland Campina.
Na een paar jaar als ZZP’er gewerkt te hebben, ben ik sinds kort werkzaam bij Philips en verantwoordelijk voor Capability development in Manufacturing en Supply Chain.
In logistiek en supply chain is procesdenken gemeengoed en zijn we vaak bezig met systeemimplementaties; mijn interesse gaat vooral uit naar de menskant van de capabilities en ik houd me dan ook bezig met learning en development binnen het supply chain domein. Vandaar ook dat het bericht met de vraag om nieuwe coördinatoren voor het Mentor Mentee programma direct mijn aandacht trok. Kijk er naar uit om samen met Peter komend jaar weer een mooi Mentor Mentee programma neer te zetten.

Vanuit JLN: Peter Weijs
Mijn naam is Peter Weijs en ik ben alweer 1 jaar werkzaam binnen DHL Supply Chain. Binnen DHL ben ik onderdeel van het Management Traineeship programma waarbij ik de rol als junior projectmanager vervul. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde MER aan Fontys Hogeschool te Eindhoven ben ik voor de eerste keer in contact gekomen met de logistieke industrie. Binnen het project waarbij ik een onderzoek heb gedaan naar een uitbreiding van VAS activiteiten in de 3PL (Third-party Logistics), is mijn passie voor de logistieke industrie ontstaan.
Binnen Jong Logistiek Nederland vervul ik de functie als activiteitencoördinator. In deze functie zet ik mij in om de agenda van JLN te vullen met events die aansluiten bij de vraag van studenten, young professionals en het bedrijfsleven. Het doel van deze events is zoveel mogelijk jongeren te enthousiasmeren voor de logistieke industrie. Vanzelfsprekend heeft het Mentor/Mentee programma hier een belangrijke rol in. Ik kijk er erg naar uit mij in te zetten, om opnieuw een succesvol Mentor Mentee programma neer te zetten.

Kijk hier voor meer informatie.