Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geannuleerd

E-Commerce & Robotisering

juni 23, 2022 @ 15:00 17:00

Monta is een e-commerce bedrijf dat verschillende logistieke services aanbiedt aan ruim 1.500 webwinkels vanuit 14 zelfstandige e-commerce warehouses in Nederland. Vanaf hier worden online orders verzorgd en verwerkt voor wereldwijde bestemmingen. Monta geeft zelf aan het snelst groeiende E-Fulfilment bedrijf te zijn

De vLm e-Commerce community heeft het voor elkaar gekregen om op donderdag 23 juni 2022 welkom te worden geheten bij Monta in Molenaarsgraaf. 

Die groei wordt gewaarborgd door de oprechte interesse die de organisatie besteed aan haar klanten, gecombineerd met de unieke visie op de medewerkers, de mechanisering en robotisering. Om de klant te ondersteunen in hun groei, denkt Monta met hen mee in o.a inkoopadviezen en voorraadadviezen.

Door verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, wordt er een hele hoge mate van betrokkenheid en ondernemerschap gecreëerd bij de medewerkers. Dat resulteert in goed opgeleide, enthousiaste, betrokken en klantgericht medewerkers. Het personeelsbeleid is al jarenlang gericht op een lange termijn-relatie. 

Ook innovatie hoort bij Monta. Het bedrijf is sterk technologie gedreven. Eén van die nieuwe technologieën is de inzet van Robots. Deze middag zullen we verder ingaan over hoe de samenwerking tussen robots en de warehouse operators gaat. We krijgen een toelichting op het leerproces van de samenwerking tussen mens en robots, en de ervaringen die Monta hierin heeft opgedaan.

Het informatieve programma start om 15.00 uur met een kop koffie. Om 15.15 uur krijgen we een toelichting van CEO en oprichter Edwin van der Ham. Aansluitend hebben we in 3 groepen een rondleiding, zodat je met eigen ogen het logistieke proces kunt zien en vragen kunt stellen. Daarna volgt een korte terugblik en discussie met elkaar, over de ervaring die we bij Monta hebben opgedaan. De verwachting is dat het bezoek rond 17.30 uur wordt afgerond. 

Wil je je alvast voorbereiden? Meer informatie over Monta lees en zie je alvast hier:  https://youtu.be/LE1Hwf77yIw  en op www.monta.nl

We kijken er naar uit je hier (weer) te ontmoeten!   


Adres: Monta, Polderweg Oost 19, 2973 AN Molenaarsgraaf  (in de buurt van Gorinchem)

Contact: Milou Brüll, 06 – 21 53 58 21, Milou.bruell@gmail.com

Gratis

vLm

Monta Molenaarsgraaf BV

Polderweg Oost 19
Molenaarsgraaf, 2973 AN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Deel dit met je netwerk!

Ga naar de bovenkant