Over de vereniging Logistiek management

vLm is dé beroepsvereniging voor logistiek managers en specialisten en telt bijna 800 leden. Onze doelstelling is het bevorderen van de professionele ontwikkeling van (aankomende) logistici door het bieden van een netwerk en het uitwisselen van kennis en ervaring. vLm biedt de ‘infrastructuur’ voor het opbouwen van een logistiek netwerk.

De ervaringen die logistici uitwisselen met vakgenoten tijdens vLm-bijeenkomsten, seminars en excursies zorgen voor een verdieping van de logistieke kennis. Met ongeveer vier evenementen en bijeenkomsten per maand die worden georganiseerd door, voor en met leden uit het actieve vLm netwerk, is vLm een zeer actieve beroepsvereniging.

Historie van onze vereniging opgericht in 1973

Missie en visie

Wie zijn wij?
Wij prikkelen en ondersteunen de logistiek & supply chain professional in iedere stap van zijn/haar carrière en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het vakgebied en het succes van organisaties.
Het vertrekpunt voor logistiek en supply chain professionals die willen excelleren in het vakgebied.

Waar staan wij voor?
Een onderscheidende, richtinggevende vereniging voor en door logistiek & supply chain professionals.
Door het bieden van kennis, een verrijkend netwerk, kwalificaties en prijzen stellen wij onze leden in staat te excelleren binnen het vakgebied.

Overzicht van de actieve bedrijfsleden
0
Deelnemers vLm events
0
Unieke event bezoekers
0
Unieke bedrijven bij events
0
Bedrijven lid 2021
0
Linkedin volgers
0
Twitter volgers
0
Facebook volgers
0
vLm Linkedin Groep
Overzicht van onze ereleden en leden van verdienste

Algemeen Bestuur

Peter Oosterbeek
Peter OosterbeekVoorzitter
Daniëlle Pelt
Daniëlle PeltPenningmeester

Het algemeen bestuur bestaat uit een voorzitter, een vice-voorzitter en een penningmeester, benoemd door de ALV voor een periode van 3 jaar. De bestuurders zijn ingeschreven bij het KVK en gemachtigd overeenkomsten te sluiten namens de vereniging.

Dagelijks Bestuur

Het dagelijks bestuur voert de regie over de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging.

Arno Wijnands
Arno WijnandsDagelijks Bestuur
Hi, ik ben Arno Wijnands en sinds begin 2020 bestuurslid bij de vLm. Hoewel ik niet uit de wereld van Transport en Supply Chain Management kom vind ik het wel een prachtige wereld die vooraan staat bij alle ontwikkelingen en veranderingen. Peter Oosterbeek heeft me met zijn energie en enthousiasme weten over te halen om in het bestuur te komen. Mijn specialisme is verzekeringen en risicomanagement en daarin ben ik ook actief als registermakelaar.

Ik ben 54, en woon in Naarden met mijn vrouw en twee prachtige dochters van 4 en 7. Binnen de vLm houd ik mij vooral bezig met het organiseren van de grote evenementen… Helaas heb ik nog niet echt een bijdrage kunnen leveren op dat vlak, omdat dit al een hele tijd onmogelijk is door de pandemie waar we allemaal door geraakt worden. Ik kijk er echter wel naar uit dat we weer fysiek bij elkaar kunnen komen en dan ontmoet ik u heel graag op één van de mooie gelegenheden die we als vLm zeker weer gaan organiseren!

Tot dan een hartelijke groet, Arno

Hans van der Spek
Hans van der SpekDagelijks Bestuur
Eva Kapteijn
Eva KapteijnDagelijks Bestuur

Financiële Commissie

De Financiële Commissie controleert het Algemeen Bestuur en geeft input. Deze commissieleden houden toezicht op de financiële situatie, het jaarverslag en de budgettering. Jaarlijks geeft de commissie tijdens de ALV toelichting hierover aan de leden.

Jan-Paul Drenth
Jan-Paul DrenthCommissielid
Edgar Peet
Edgar PeetCommissielid

Ondersteuning

Motivation Office Support (MOS)
Motivation Office Support (MOS)Secretarieel
Serge Claesen
Serge ClaesenCommunities & Commercieel

Statuten