Loading...

Community Service Logistiek

Wie zijn wij?
Wij zijn Jürgen Donders en Dick van Teeffelen.
Jürgen is al bijna 30 jaar actief in service- en onderhoudslogistieke omgevingen. De eerste helft daarvan bij de Koninklijke Luchtmacht en in de jaren daarna bij Thales en Gordian Logistic Experts. Op dit moment is Jürgen partner bij Gordian en trekt hij deze community al ruim 9 jaar.
Dick is al ruim 30 jaar werkzaam in service- en productielogistieke omgevingen. Na 20 jaar bij diverse bedrijven (Scania, NS, Nefit, Bosch) gewerkt te hebben, heeft Dick in 2008 de overstap gemaakt naar een zelfstandig bestaan met als doel bedrijven te helpen hun logistieke uitdagingen te realiseren. Dick is nu zo’n 4 jaar betrokken bij de community.

Wat is ons doel?
Logistieke beroepsbeoefenaren in de service- en onderhoudslogistieke sector bij elkaar te brengen en een platform te bieden om elkaar te ontmoeten en tot een intensievere uitwisseling te komen van logistieke kennis en ervaring binnen de sector.

Wie maken er deel uit van onze Community?
In deze community is er sprake van 2 community-trekkers, nl. Dick en Jürgen. Verder bereiken wij geïnteresseerden vooral via deze LinkedIn site met 467 leden.

Jurgen Donders
Jurgen DondersVoorzitter