Loading...

Wie zijn wij?

Het VLM VrouwenNetwerk is een netwerk voor en door vrouwen en dit  vrouwennetwerk richt zich op ambitieuze vrouwen, die werkzaam zijn als logistiek manager of specialist, of beroepsmatig een sterke affiniteit hebben met de logistieke sector. Het netwerk wil vrouwen in de logistiek een platform bieden voor groei en ontwikkeling in een overwegend mannelijke omgeving en daarmee een positieve bijdrage geven aan hun carrière.

De visie van VLM VrouwenNetwerk is het realiseren van een betere balans tussen masculiene en feminiene kwaliteiten in de logistieke beroepsgroep. Wij geloven erin dat vrouwen een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het succes van een onderneming. Wij stellen ons ten doel om met elkaar in contact te komen om ideeën en kansen met elkaar te delen, om kennis en ervaring uit te wisselen, elkaar te stimuleren, te motiveren en te inspireren.

Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit binnen de logistieke beroepsgroep de  creativiteit, de stabiliteit  en het innoverend vermogen  binnen het vakgebied bevordert.

Terugkijkend op de afgelopen jaren heeft het Vrouwennetwerk een aantal zeer boeiende bedrijfsbezoeken en activiteiten georganiseerd. De eerste keer op Schiphol, waarbij het bagage verwerkingssysteem werd bezocht met gastspreker Marike Van Lier Lels. De daarop volgende bijeenkomsten werden er bezoeken gebracht aan onder andere: Coca Cola, Reed Business, Randstad in samenwerking met HEMA, de haven van Rotterdam in samenwerking met APL. Na afloop van de bedrijfsbezoeken wordt gediscussieerd over het belang van logistiek voor het bedrijfsleven en de rol van vrouwen in logistieke managementfuncties. Gedurende de bijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld en is er ruimschoots gelegenheid om te netwerken.

Discussiëren en elkaar ontmoeten kan nu ook snel en eenvoudig in ‘MijnVLM’.
Deel je kennis & ervaring, start een discussie en plaats nieuws en vacatures.

Voor vragen en/of andere zaken kun je ons altijd een berichtje sturen.

We zien uit naar jullie komst!

Alle evenementen + aanmelden?

MijnvLm.nl >
MijnvLm.nl >
Liesbeth Oudesluijs
Liesbeth OudesluijsVoorzitter